Beauty Rose kan mobiel werken in de omgeving van Eindhoven
Beauty Rose in de media

Wimperextensions en wimperserum

Nieuwe set 80 euro +/-  90 minuten
Opvullen na 2 weken 25 euro
Opvullen na 3 weken 35 euro
Opvullen na 4 weken 42,50 euro

Bij Beauty Rose kunt u terecht voor wimperextensions one by one. Ik zet ze heel natuurlijk waardoor je niet eens ziet dat het wimperextensions zijn. Het lijkt net zo echt als uw eigen wimpers, alleen zijn de dan voller en langer en het grootste voordeel is natuurlijk dat u geen mascara meer hoeft te gebruiken en dat u met de wimperextensions kunt zwemmen en of douchen zonder dat een mascara uitloopt.

Ook kunt u kiezen bij Beauty Rose om de wimperserum te gebruiken. Hiermee groeien uw wimpers gegarandeerd binnen 4 weken en zullen ook voller en langer worden. Al mijn klanten zijn zeer tevreden over dit product. Ik zelf gebruik het ook al 1 jaar en de wimpers zijn bij mij net zoals bij mijn klanten zeer gegroeid. Eigenlijk onmisbaar voor elke vrouw die houd van mooie lange wimpers.

Wat zijn Wimperextensions?

Wimperextensions zijn semi-permanente wimpers die aan uw eigen wimpers worden vastgemaakt. Uw eigen wimpers worden verlengd voor een natuurlijke, elegante uitstraling en voegt volume toe aan de bestaande wimpers.

Wimperextensions – One-by-One:

Wanneer wimpers volgens de one-by-one techniek worden toegebracht worden wimpers één voor één individueel aangebracht. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd door middel van een speciale lijm. Het beste resultaat krijgt u met de one-by-one methode. Een methode waarin Beauty Rose Eindhoven gespecialiseerd is.

Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimper?

De extensions zijn niet schadelijk voor uw wimpers, Wat echter wel belangrijk is dat ze op de juiste manier door een specialist worden geplaatst. U kunt hiervoor bij Beauty Rose in Woensel, Eindhoven terecht.

Kan ik mascara gebruiken over de Wimperextensions?

Ja, u kunt mascara op waterbasis gebruiken. Mascara op basis van olie is echter niet zo handig want olie lost de lijm op. U zult niet persé mascara hoeven te gebruiken, door de behandeling heeft u namelijk al lange en volle wimpers.

Hoe lang blijven Wimperextensions zitten?

De extensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de groeicyclus van uw wimpers. Door de wimperextensions goed te verzorgen met bijvoorbeeld een coating wordt de levensduur van de wimpers verlengd.

Wat doet wimperserum?

Wimperserum en een must voor elke vrouw die houdt van mooie lange en volle wimpers. Door deze wimperserum groeien uw eigen wimpers gegarandeerd binnen 4 weken. Vele klanten gingen u voor en zijn zeer te spreken over het resultaat. Ook ikzelf gebruik trouw de wimperserum en ook mijn wimpers zijn enorm gegroeid.